Politika zasebnosti

Družba Finančni center d.o.o. vaše osebne podatke pridobiva neposredno z vašo uporabo našega spletnega mesta, s prijavo na e-novice, nagradne igre in druge dogodke v organizaciji ali soorganizaciji družbe, z vašim povpraševanjem po storitvah oziroma ponudbi družbe po telefonu, elektronski pošti, v pisni obliki ali prek družbenih omrežij in z oddajo soglasja za obdelavo osebnih podatkov.

Vrste podatkov, ki jih zbiramo in obdelujemo
Obdelujemo kontaktne podatke, kot so ime, priimek, naslov prebivališča, poštna številka, telefonska številka, in elektronski naslov.
Naše spletne strani vsebujejo tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb, pri čemer družba ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

Namen obdelave vaših osebnih podatkov
Družba se zavezuje, da bo s podatki uporabnikov ravnala skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov, tj. s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR; Uredba 2016/679/EU) ter z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1; Uradni list RS, št. 86/04 s spremembami in dopolnitvami).
Vse zbrane osebne in druge podatke obdelujemo v okviru opravljanja svoje dejavnosti in v zvezi s storitvami, ki jih družba izvaja, uporabljamo pa jih za enega ali več naslednjih namenov:

  • za namene, povezane z uporabo naših storitev;
  • za namene neposrednega trženja na podlagi veljavne privolitve oziroma soglasja uporabnika, ki vključuje: obveščanje o stanju na finančnih trgih in drugih novicah, promocijskih aktivnostih družbe ter nagradnih igrah, avtomatizirano in neavtomatizirano statistično obdelavo in izdelavo raziskav trga, vzorčenje in segmentiranje, ugotavljanje uporabe storitev, pošiljanje vabil, ponudb, voščilnic, revij in časopisov ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje;
  • za namene izboljševanja našega spletnega mesta in prilagajanja uporabniške izkušnje ter izboljšava oziroma prilagoditev storitev na podlagi našega zakonitega interesa za prilagajanje spletnega mesta in storitev glede na potrebe in želje uporabnikov;

Način obdelave vaših osebnih podatkov
Vaše kontaktne informacije družba uporablja zgolj za vzpostavitev stika z vami, vaših osebnih in drugih podatkov pa ne razkrivamo tretjim osebam.
Ob podaji soglasja je uporabnik seznanjen z možnostjo, da lahko že podano soglasje kadarkoli v celoti ali deloma ter trajno ali začasno prekliče, kar lahko stori s pisno izjavo, naslovljeno na družbo, ali z elektronskim sporočilom na naslov info(afna)financnicenter.si.

Kako dolgo hranimo vaše podatke?
Vaše podatke bomo hranili dokler ne umaknete privolitve.

Pravica uporabnikov
Privolitev za obdelovanje vaših osebnih podatkov in prejemanje direktnih obvestil lahko kadarkoli umaknete.
V primeru, da to storite vam ne bomo mogli več pošiljati direktnih obvestil na podlagi vaše privolitve.
Privolitev za prejemanje direktnih obvestil lahko umaknete:

  • s sledenjem navodilom v vsakem sporočilu, ki ste ga prejeli na podlagi vaše privolitve;
  • da nam pošljete sporočilo na elektronski naslov info(afna)financnicenter.si

Nadaljnje informacije
V primeru, da imate dodatna vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, nam pišite na elektronski naslov info(afna)financnicenter.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Decline all Services
Accept all Services